Styrketræningsanalyse

En styrketræningsanalyse er en ’in situ’ analyse (en live-analyse) og en videoanalyse, hvor jeg
undersøger din styrketræningsteknik af 1-4 frivægtsøvelser (se eksempler nedenfor) og sammenholder disse med din skadeshistorik/baggrund og en fysioterapeutisk undersøgelse. På denne måde kommer vi hele vejen rundt om din specifikke styrketræningsteknik, dine styrker og svagheder. Ud fra en samlet vurdering udarbejdes, i samråd med dig, en plan for fremadrettede tiltag til at optimere din teknik.

NB: Det er vigtigt at notere sig at jeg lægger vægt på din individuelle funktion, anatomi og styrke, hvortil du ikke nødvendigvis bliver rådgivet ud fra regler inden for konkurrenceprægede idrætter som crossfit, vægtløft eller powerlifting, men ud fra dine individuelle behov/ønsker og min faglige vurdering.

Eksempler på frivægtøvelser: deadlift, sumo-deadlift, romanian deadlift, backsquat, frontsquat, sumo-back-squat, overhead-squat, goodmornings, lunges, walking lunges, narrow benchpress, wide benchpress,

NB hvis de(n) øvelse(r) du ønsker teknikanalyse af ikke indgår I eksemplerne, kontakt os da først og forhør om det er muligt at få analyseret den specifikke øvelse.

Styrketræningsanalyse henvender sig til:

– Dig som gerne vil opstarte i træningscenter, er nystartet eller usikker på hvordan de enkelte teknikker udføres mest hensigtsmæssigt i forhold til din anatomi og/eller frygter skader.

– Dig som er erfaren inden for styrketræning, har lyst til at optimere din teknik, frygter at få skader eller allerede har en eller flere skader som begrænser dig.

Book en styrketræningsanalyse her

Udfyld formularen eller kontakt os på nedestående oplysninger.