GLA:D Aalborg

Ring til klinikken for info om tider

 

gladGLA:D står for Godt Liv med Artrose i Danmark. Artrose er betegnelsen, mange kender som slidgigt. GLA:D er et banebrydende trænings- og uddannelsesforløb, der er målrettet borgere med gener fra knæ eller hofte. G.L.A:D stammer oprindeligt fra Sverige hvor man har haft så stor succes med at nedbringe og udskyde antallet af knæ- og hofteoperationer, at det nu er den primære behandling til personer med artrose. Undersøgelser viser at G.L.A:D er 3 gange så effektiv som smertestillende medicin. G.L.A:D-forløbet strækker sig over en 3mdrs periode bestående af et individuelt sammensat træningsprogram suppleret med undervisning og holdtræning. Træningen har til formål t styrke musklerne omkring dit led. Det gør, at dine led bliver mere stabile og belastes mere hensigtsmæssigt, hvilket skaber bedre vilkår for den slidte brusk. GLA:D bygger på den nyeste forskning inden for artrose. Se endvidere www.glaid.dk For at deltage i GLA:D projektet skal du have gener fra knæ eller hofte. Det er ikke en nødvendighed, at du har fået stillet diagnosen artrose hos din læge.

Kom i gang allerede nu, kontakt os på tlf: 98 16 19 42

Forløbet

GLA:D forløbet består af en kombination af individuelle tider, holdtræning og undervisning.

  • Individuel undersøgelse og test
  • Individuel gennemgang af træningsprogram
  • 2 sessioner med undervisning
  • 12 sessioner af 60 minutters superviseret holdtræning – 2 gange ugentligt.
  • 1 opfølgende undersøgelse og re-test, 6 uger efter sidste holdtræning. Konsultation omkring den videre træning for at bevare det gode resultat
  • Udfyldelse af spørgeskema, 12 mdr. efter opstart på GLA:D-træning. Tilsendes via. email.

Holdtræningen vil foregår på hold med maksimalt 8 deltagere – alle med de samme problematikker som dig. Der vil under hele holdtræningen være en certificeret GLA:D fysiotterapeut tilknyttet, hvilket betyder, at du træner med den bedst mulige kvalitet og derved største udbytte.

Pris

Ved lægehenvisning kan der benyttes offentligt tilskud. Er du medlem af Sygeforsikringen Danmark kan du også få tilskud herfra. Med lægehenvisning er prisen for hele GLA:D forløbet 1995kr. Hvis du er medlem af “Danmark” får du 966kr i tilskud.

Hele GLA:D forløbet Pris Tilskud fra Danmark
Med lægehenvisning 1995 kr. 966 kr.

 

glad-plakat

Træning som behandling

Slidgigt er en folkesygdom, der på et tidspunkt vil ramme de fleste af os. Der er dog godt nyt, hvis du er ramt af slidgigt i knæ og hofter. Den bedste behandling er hverken medicin eller hvile, men derimod bevægelse af kroppen. Mange har især fået gode resultater ved at deltage i et GLA:D træningsforløb.

Se TV-avisens indslag om slidgigt

Du kan booke tid til en gratis opstartssamtale ved at udfylde navn og tlf nr

… eller kontakte os via nedestående oplysninger.