Formstøbte såler

Formthotics indlægssåler

Formthotics er en indlægssål designet og udviklet af New York Zealandske idrætsmedicinere, til behandling af fodrelaterede lidelser. Det er en termoplastisk ortopædisk indlægssål, som kan “skræddersyes” til dine fødder.

Smerter i kroppen

Fodrelaterede lidelser omfatter mange tilstande, dels en række tilstande, hvor såvel årsagen som symptomerne er relateret til fødderne, dels tilstande, hvor symptomerne manifesterer sig i andre dele af kroppen:

  • rygsmerter
  • knæsmerter
  • hoftesmerter

Har du en fodrelateret lidelse er det relevant at få undersøgt og behandlet den tilgrundliggende årsag. Det er normal fysioterapeutisk praksis. Her på klinikken er vi uddannet i at undersøge og vurdere hvorvidt der er et behov for en indlægssål, samt er i stand til at fremstille indlæg, der afhjælper dine problemer

.

Tilfredshedsgaranti

Vi er så sikre på at du bliver glad for dine såler at vi tilbyder både tilfredshedsgaranti på alle Formthotics Medical såler. Lykkedes det os ikke at lave et par såler du er tilfreds med, får du pengene tilbage får sålen.

Prisgaranti

Vi vil gerne hjælpe alle med at opleve fordelene ved et par formstøbte såler. Derfor har vi prisgaranti på alle Formthotics Medical såler. Finder du sålerne incl støbning og justering billigere, hos en anden fagperson, matcher vi prisen. Det er din garanti for at du altid for topkvalitet til laveste pris.

Bliv kontaktet

Hvis du har spørgsmål til sålerne eller ønsker en tid, kan du ringe til os eller udfylde formularen.