Chokbølge behandling Aalborg

Shockwave Terapi og behandling i AalborgChokbølgebehandling er en videnskabelig bevist behandlingsmetode som har god effekt på en række skader i kroppens sener og muskler. Forskning har vist at behandlingen har gode resultater på en lang række tilstande som:
– Hælspore (Fasciitis plantaris)
– Tennisalbue (Epicondylitis lateralis)
– Golfalbue (Epicondylitis medialis )
– Achillesseneproblematikker
– Kalkdannelser(Calcifikationer i skulderleddet )
– Springerknæ
– Løberknæ
– Osgood Schlatter/Sinding-Larsen syndrom
– Muskelsmerter
– Kroniske rygproblemer

Fordele ved Chokbølge

Shockwave Terapi tilbyder en kortere og mere effektiv behandling som giver hurtigere resultater på svært behandlede tilstande. Behandlingen er helt uden bivirkninger. Som følge af den høje effektivitet anbefales Chokbølge behandlingen inden for ortopædi ofte før blokadebehandling og kirurgi.

– Hurtig og effektiv behandling
– Hurtigere resultater
– Helt uden bivirkninger.

Hvordan foregår Chokbølgebehandlingen

Oftest behandles der med chokbølge én gang per uge. Det forekommer at der er patienter som er fuldstændig smertefri efter én behandling, men oftest kræves der mellem 3-6 behandlinger med 5-10 dages mellemrum, for at opnå et vedvarende resultat.

Eftersom Chokbølgebehandling er en relativ aggressiv behandlingsform kan den opleves som noget smertefuld. Samtidig varer behandlingen kun nogle få minutter af gangen og ubehaget ophører, så snart behandlingen stoppes.